Filme Indiene - Filme 2018 - Filme Indiene 2018 Subtitrate Noi
Filme HD Indiene Subtitrate

Principală » Filme Online Noi » Filme Indiene

Aetbaar (2004) - Film Online Subtitrat
Tag-uri: Aetbaar hindi Film Online Aetbaar (2004)| Film Subtitrat Aetbaar (2004)| Filme Indiene Subtitrate Aetbaar (2004)| Download Filme Indiene Aetbaar (2004)| Filme Indiene Noi Aetbaar (2004)| Subtitrate Gratis Aetbaar (2004)| Full Online Aetbaar (2004)|Download Full Aetbaar (2004)| Seriale Online Aetbaar (2004)| Actiune Online Aetbaar (2004)| Dragoste Online Aetbaar (2004)| Drama Online Aetbaar (2004)| Horror Online Ful Aetbaar (2004)| Subtitrat In Limba Romana Aetbaar (2004)|Tradus In Limba Romana Aetbaar (2004)| Film Hd Subtitrat Online Aetbaar (2004)| filme indiene traduse in limba romana Aetbaar (2004)| cel mai bun film indian Aetbaar (2004)| Film De Colectie Indian Aetbaar (2004)| Filme Indiene Vechi Aetbaar (2004)| Seriale Indiene Aetbaar (2004)| Filme Comedie Subtitrate Aetbaar (2004)| Film Complet Subtitrat Aetbaar (2004)| Film Tradus In Limba Romana Aetbaar (2004)| Film Indian Download Torrent Aetbaar (2004)| Filme Indiene Aetbaar (2004)| Filme Indiene Traduse Online Aetbaar (2004)|
Daca Ti-a Placut Filmul Distribuiel Mai Departe Si Ajutane Cu Un LIKE..MULTUMIM...

Inca de la Fiul său a murit într-un accident de maşină în urmă cu şase ani, dr. Ranveer (Amitabh Bachchan), a fost foarte protector de fiica Ria SA (Bipasha Basu). În timp ce mersul pe jos acasă pe-o noapte ploioasă de la colegiu, Ria devine speriat şi un grup de conducători auto vor mări jocuri, a face jocuri umbrela jocuri picătură. Ea striga la ei până când se opresc şi picioarele departe Atunci când unul dintre oamenii (John Abraham), elimină casca şi plimbări pe la Rio, ajutându-Jocuri ridica notebook-uri de jocuri umede.
Pe de altă zi Ria şi prietenii ei merg la un club şi omul care a ajutat la Rio Demersuri jocuri de şarpe în timp ce la bar. Ea este surprins să se întâlnească cu el din nou şi-i spune uimit Când Jocurile care el a fost gândesc despre ei din acea noapte ploioasă. El forţează jocuri de dans, şi nu se simte ceva pentru el, dar atunci ea nu vrei sa-l recunosc. Dr. Ranveer apare Solicitarea pentru Rio. Omul se introduce ca ariană înainte să plece. Dr. Ranveer Rio vrea să ia acasă. Arian merge cu prietenii săi la un bordel unde Saira şi Prostituată numit ariană şi tachinează-l supără Când ea îi cere să se culce cu ea ca el care refuză. El ia jocurile într-o cameră întunecată în care ea crede că ei vor sa faca sex, dar arian brutal bate joc. Dr. Ranveer este chemat la spital pentru a trata jocuri.
În dimineaţa următoare, arian merge în clasa Rio şi piesele sale ia locul unde joaca si prezinta portretul a făcut din jocuri de prima noapte s-au cunoscut. Atunci când ea îi spune că e frumos, mai frumos decât jocurile, el se aprinde pe foc şi spune Jocuri Asta nu e nimic în lume care este mai bună decât jocurile. Ea conduce din apartamentul său înspăimîntat, dar îşi dă seama că a căzut în această dragoste cu el. Ei încep să-şi petreacă timpul împreună şi se întreabă el în cazul în care jocurile pot întâlni a doua zi. Rio merge în jocuri casa fericite şi total în dragoste în cazul în care ea învaţă că părinţii au planificat şi jocuri de vacanta surpriza la o cabină de patru Ei zile inchiriate. Rio spune jocuri de părinţi care nu vrea să rateze pe Ana şcoală, dar jocurile au asigur că nu va fi. Ei merg la cabină şi Rio crede despre arian, care este în casa lui treptat uita la ceas şi se trece de ore de aşteptare pentru Rio. El lovituri apoi ceasul în furie. Rio Curăţă în jurul valorii de cabină şi se uită pe fereastră pentru a vedea arian. Ea se grabeste afară să-l caute, dar nu-l vedea, până când a strangulează jocuri spunând că ea îl înşela şi a fost încercarea de a obţine de la el. El dă drumul de jocuri şi explică ea a plecat pentru fericirea jocuri tatălui şi explică ziua accident de masina oribil de şase ani în urmă, dr. Ranveer Asta internat in spital pentru şase luni, dar fratele jocuri de ucis. Arian şi cere scuze şi spune joaca rolul tatalui jocuri care are doar un loc în inima ei că are şi orice altceva. Ei petrec următoarele trei zile, împreună şi de Dr. Ranveer-le vede impreuna la locul lui arian. El ia Rio jocuri de acasă şi îi spune să solicite peste pentru ceai. Ea este încântată şi arian Când vine vorba de peste, el face o impresie bună el joacă mama (Supriya Pilgaonkar), dar nu şi de jocuri de arian tatăl spune Ria Faptul că el a simţit că. Dr. Ranveer spune soţiei că el a văzut undeva înainte şi ariană că este ceva deranjant.
Arian încearcă să fure o maşină cu prietenii săi, astfel încât acestea să poată vinde pentru bani. Dar unul dintre prietenii săi se accidentează în proces. Ei l ducă la spital. Dr. Ranveer spune Jocuri prostituate Saira Asta se va vindeca rănile cele din urmă, ea şi apoi pete ariene, care este uimit să vadă Dr. Ranveer purificare Saira, dar el nu vedea arian. Saira încearcă să-i spuneţi Dr. Ranveer arian Asta bate joc, dar Dr. Ranveer nu vedea faţa lui arian.
Într-o zi în timp ce încerca să găsească Coleg un număr de telefon, Dr. Ranveer găseşte un articol vechi despre ariană a spune că el a ucis tatăl său şi el arată Rio şi soţia sa. Rio confruntă ariană despre acest lucru, şi el spune că el a făcut Jocuri ucida tatal de dragul mamei sale. Tatăl său a folosit pentru a băutură şi bate mama arian de zi cu zi şi una zi de la colegiu el a afla care a murit de sarpe, mama Lui. Deci, el a ars de viu tatăl său. Ei isi cere scuze de la Rio şi machiaj. Ea încearcă să explice la tatăl ei, dar el refuză cred că nevinovăţia lui arian, el a fost îndreptat în care încă un criminal. Rio, apoi strigă la tatăl jocuri spunând că el este atât de supra-protector tocmai a murit pentru că fiul lui, şi el Asta-i face pe oricine sa mizerabilă şi mama lui Ria loveşte Jocuri de la Rio şi a le spune care le urăşte.
Dr. Ranveer decide săpa adânc şi-l consideră că mama ariană este viu şi motivul ariană tatăl său a fost ucis pentru că ariană a fost în dragoste cu profesorul de colegiu sa numita Sanjana. Ea a fost să părăsească oraşul şi de a se căsători arian Când se duce la jocuri, casă şi încearcă să omoare. Intervine tatăl său, cu poliţia şi a închis cu ariană în camera lui. Sanjana opreşte să-i mulţumesc casa lui şi tatăl lui, ea părăseşte, şi arian snaps. Părinţii se vedea un foc de plecare în interiorul camerei de arian. Busturi tatăl său, prin uşa în cazul în care ariană l aruncă în foc.
Dr. Ranveer pune la cale un plan pentru a atrage ariană să creadă că Sanjana este din nou pentru a avertiza cu privire la Rio ariană şi el consideră că din ea a fost doar un truc pentru a arata adevarata lui Rio. Se simte groaznic Rio Că de încredere şi iubit pe cineva ca el şi ariană devine târât departe de către poliţie pentru încercarea de a ucide "Sanjana” Cine a fost cu adevărat prieten Ria lui. Un timp mai târziu, Dr. Ranveer primeste un apel spune ca ariană a evadat din închisoare. Jocuri Rio spune el ştie că părinţii sunt la fabrică şi va veni şi de a lua jocuri şi, dacă refuză să plece cu el, el joacă va ucide.
Arian vine cu prietenii lui şi pauzele în fabrică. Arian trimite oamenii lui pentru a căuta familie, părinţii ucide şi aduce cu el la Rio nu-i asa Asta ar putea ucide pe Sine jocuri. Dr. Ranveer ucide oamenii unul câte unul Când el se confruntă şi arian, dr. Ranveer şi lupta până la arian arian obturare-l inconştient. Arian merge, după ce mama Rio & jocuri. El este pe cale de a lovi Rio Cand Dr. Ranveer vine din spate şi atacă arian. Arian rupe o scandura de lemn şi de hit-uri Ranveer Dr. şi apoi se duce după Rio şi mama ei. Dr. Ranveer trage o ancora ataşat la o franghie care trece prin arian, omorandu-l.
În dimineaţa următoare, dr. Ranveer Rio scade de la colegiu, iar ea spune joc care trebuie să fie puternică şi nu cred că de asta din nou. Ea se execută în prieteni jocuri

Server 1 Partea 1

Server 1 Partea 2

.
ANUNTA PRIETENI DE SITEUL NOSTRU CU UN SHARE PE FACEBOOK MULTUMIM!!!avatar

Total comentarii : 0
Categorie: Filme Indiene | Adăugat de: sebastianfiz (2017-07-03) | Autor: Dj Seby W
Vizualizări: 9142 | Tag-uri: Aetbaar hindi Film Online Aetbaar (2004), Film Subtitrat Aetbaar (2004), Filme Indiene Subtitrate Aetbaar (2004), Download Filme Indiene Aetbaar (2004), Filme Indiene Noi Aetbaar (2004), Subtitrate Gratis Aetbaar (2004), Full Online Aetbaar (2004),Download Full Aetbaar (2004), Seriale Online Aetbaar (2004), Actiune Online Aetbaar (2004), Dragoste Online Aetbaar (2004), Drama Online Aetbaar (2004), Horror Online Ful Aetbaar (2004), Subtitrat In Limba Romana Aetbaar (2004),Tradus In Limba Romana Aetbaar (2004), Film Hd Subtitrat Online Aetbaar (2004), filme indiene traduse in limba romana Aetbaar (2004), cel mai bun film indian Aetbaar (2004), Film De Colectie Indian Aetbaar (2004), Filme Indiene Vechi Aetbaar (2004), Seriale Indiene Aetbaar (2004), Filme Comedie Subtitrate Aetbaar (2004), Film Complet Subtitrat Aetbaar (2004), Film Tradus In Limba Romana Aetbaar (2004), Film Indian Download Torrent Aetbaar (2004), Filme Indiene Aetbaar (2004), Filme Indiene Traduse Online Aetbaar (2004), | Rating: 4.6/16

Bine Ai Venit

INREGISTREAZATE

Cautare in site

Page Rank Check

RADIO ONLINE

Radio Online

Menu Site

XAT ONLINE

Statistica


Total online: 27
Vizitatori: 27
Utilizatori: 0

» Înregistraţi pe site
Total: 5335
De o lună: 9
De o săptămână: 3
De ieri: 0
Azi: 0
» Dintre care
Administratori: 4
Moderatori: 1
VIP : 73
Utilizatori: 5257
» Dintre care
Băeţi: 3147
Fete: 2188